Hjælp til ny hjemmeside

– Fra passivt visitkort til sælgende platform

Uanset hvor din virksomhed står idag, kan vi rykke dig et andet sted hen. Hen imod synlighed og salg. Få mere at vide om priser.

Arbejder din hjemmeside for dig?

Din hjemmeside er mere end et “visitkort” på nettet. Det er en sprudlende mulighed for at skabe aktivitet og forretning til dig. 

Med en investering i din nuværende eller en ny hjemmeside får du:

  • Fokus på salg
  • Bedre synlighed
  • Tydelig og værdiskabende branding
  • Skabt en positiv oplevelse for dine besøgende
  • Udfoldet uopdaget potentiale i din virksomhed, og muligheden for at høste værdien af det.

"Jeg bliver ikke fundet på Google"

SEO ikke til at komme udenom. For din hjemmeside skal dukke op når kunder søger på produkter og ydelser som du udbyder. Din hjemmeside skal have de rette tekniske indstillinger, så den ikke driller søgemaskiner og besøgende. Dine kunder skal hurtigt kunne finde og forstå hvad det er du tilbyder. Det kan de komme til, med en SEO-optimeret hjemmeside. Vil du vide mere om hvordan vi kan lave SEO på din hjemmeside - teknisk SEO som indholdsmæssig SEO, så kontakt os her - vi samarbejder med super dygtige SEO-kompetencer.
SEO OPTIMERINGE

"Jeg mangler kunder"

Din nuværende hjemmesider lever, men den ånder måske meget tungt. Er det på tide at give den en solid gennemgang, så den atter kan give dine besøgende en god oplevelse? Et redesign med salgsoptimering kan være livsgivende for din virksomhed. Med forskellige greb giver vi dine besøgende nogle bedre oplevelser med mere kvalitet. Vi skaber et miljø, dine kunder forstår og kan orientere sig i. Resultat: Du kan direkte aflæse, at dine besøgende skifter adfærd på din side. Ja tak, jeg vil gerne tale med jer om salgsoptimering af min hjemmeside.
SALGS OPTIMERING

"Jeg skal bruge en ny hjemmeside"

Du er et spændende sted i din virksomheds proces. Med et nyt website skal du skabe dit fremtidige fundament for salg, synlighed og aktiviteter rettet mod dine kunder. Jeg bygger i WordPress og Woocommerce, hvis du skal have en webshop. Prisen afhænger selvfølgelig af, hvor stort, hvor bredt og hvor meget. Lidt ligesom hvis du skal købe en bil. Til gengæld får du et resultat, som du, hvis du ønsker det, selv har nemt ved at passe fremadrettet. Vi hjælper dig med at få en ny hjemmeside, der sælger dine ydelser og produkter. Lad os afdække hvad du har brug for - kontakt mig her:
NY HJEMMESIDE

"Jeg vil sælge ydelser fra en webshop"​

Webshoppen der sælger for dig når du sover - eller når verden går i lock-down. Med en webshop kan du sætte fuld speed på salg af dine produkter til en målgruppe der er uendelig. Måske har du få produkter, måske har du mange. Men en professionel og velsmurt webshop er basis for at du kan tjene penge, og så selvom du ikke lige sidder klar ved telefonen eller i butikken. Din webshop kan arbejde smukt sammen med alle dine øvrige aktiviteter, som SoMe-kampagner, nyhedsbreve, fysiske touchpoints eller events. Kontakt mig, hvis du vil vide mere om hvordan vi kan lave din webshop.
WEBSHOP
Få en ny hjemmeside der sælger dine ydelser og produkter
 
Du befinder dig måske lige nu et sted hvor din virksomhed trænger til en ordentlig vitaminindsprøjtning. Noget af det første som både du og dine kunder får øje på, er din nuværende hjemmeside, og hvis DEN er træt, ja så lider din virksomhed måske under denne tilstand, og det har du fundet ud af nu.
 
Måske er din hjemmeside forældet?
Indholdet er ikke opdateret og der er sket en del i din virksomhed, siden du lavede hjemmesiden.
Måske tager hjemmesiden udgangspunkt i DIG og din virksomhed, og slet ikke din kunde – det er noget du skal være opmærksom på.
 
Måske er din hjemmeside blot en passiv anordning, der trækker oplevelsen af din virksomhed nedad, istedet for at trække den op, og få den til at stråle – og sælge.
 
Måske har du besluttet at du vil sælge online, og nu er du klar til at gå ind i E-handel?
 
Teknikken på din eksisterende hjemmeside kan også være forældet. Det kan skabe en masse forhindringer, som går ud over succes´en for at din kunde overhovedet finder dig, eller vil bruge sin tid på at kigge på din hjemmeside
 
En ny hjemmeside, eller en optimeret hjemmeside kan ændre din virksomheds platform fra at være en trist parkeringsplads, til at være en spændende, inviterende og sælgende forlystelsespark.
 
Din hjemmeside er din ubetinget vigtigste platform, og den skal sælge dine ydelser og produkter, og gøre dig aktivt synlig for potentielle kunder.
Det kan jeg hjælpe dig med at opnå.
 
 
Ny hjemmeside pris
Hvad koster det så? Jo, hvad koster en bil? Det kommer an på hvilket mærke, model, hvilken størrelse, hvilken motor og hvor meget udstyr du vil have.
 
Prisen på en ny hjemmeside er derfor meget forskellig, og kan ligge på alt fra 4.500 kroner for en lille bitte standardmodel hvor du selv leverer færdig tekst og billeder og op til 500.000 for en avanceret limousine model. Det er vigtigt at du vælger en leverandør, der fra start sætter dig ind i omfang og process, så du undgår kedelige overraskelser.
 
Hos Publi afdækker vi hele opgaven INDEN vi går igang. Derfor får du en ny hjemmeside til en pris som du kender på forhånd.
 
 
Design af professionel hjemmeside
Det er vigtigt at din hjemmeside er pæn, men det er lige så vigtigt at kunden får en god og nem oplevelse og oplever essensen af dine produkter og tjenesteydelser. Derfor skal du investere noget tid i din hjemmeside.
 
Hos Publi kigger vi på hele dit koncept og finder ud af hvordan vi får dine ydelser præsenteret optimalt. Sådan så dine kunder får den gode oplevelse og bliver interesseret i at købe dine ydelser.