Fra traditionel til

digital købmand

Om Kristina & Publi

Jeg er oprindeligt købmand og leder fra den benhårde skole – Salling Group A/S. Dengang kunne du vække mig om natten og jeg kunne recitere vores mantra: ‘Den rigtige vare – til den rigtige pris – på det rigtige tidspunkt’.

I dag udvikler jeg brands og koncepter. Jeg laver strategi og kommunikation – alle de tegninger og tanker, som ligger bagom motorrummets konstruktion. 

Du får adgang til genveje

Med Publi kan du skyde genvej. Jeg har siddet i alle positioner omkring brands, salg & synlighed: marketingchef, reklamebureau, producent, indkøb, stakeholder og medie – jeg har været i faldgruberne og jeg har haft succes´erne. Det er disse shortcuts du får adgang til hos mig.

Erfaring fra en lang række kendte brands

Jeg skabte mit eget første brand som 16-årig. Siden har jeg, uden afbrydelser, arbejdet med hæderkronede, globale og nationale brands. Men jeg har også siddet med de hårdtarbejdende mindre- og enkeltmandsvirksomheder, som har slidt for at blive et brand. Jeg bliver stadig overrasket over, hvor ens alles udfordringer er. Og der er meget at tage fat på.

Jeg er realist og bruger ikke tid på at opfinde tallerkener, hvis de allerede findes. Omvendt lægger jeg ikke en standardløsning ned over noget unikt – medmindre det giver mening, naturligvis.

Løsninger fra Kristina og Publi giver vækst, luft og flex hos dig

Med Publi som fleksibel freelance partner, kan du skyde genvej til markedet – kunderne – og til øget salg og synlighed

MED I PAKKEN

Branche kendskab