Online markedsføring

Fra stilstand til målbar aktivitet

Uanset hvor din virksomhed står idag, kan vi rykke dig et andet sted hen. Hen imod synlighed og salg. Få mere at vide om priser.

Hvordan markedsfører man sin virksomhed?

 
Med online markedsføring. Det er en del af svaret, hvis du har en virksomhed som skal vækste. Mangler du tid og kompetencer, så skal du få hjælp til online markedsføring.
 
Online markedsføring er en organisme. Den består af mange forskellige elementer der sættes sammen som en motor, der konstant driver nogle tandhjul. Sådan en motor skal du opbygge og den vil skabe uafbrudte aktiviteter for din virksomhed. Uden aktiviteter, forsvinder dit salg og din synlighed. 
 
Du kan gå stort eller småt. Det vigtige er at du konstant har gang i tandhjulene, og at du aflæser resultaterne. Så er du igang.

"Jeg sælger for lidt - hvordan får jeg sat gang i det hele?"​

Mangler du opmærksomhed på dine ydelser? En måde at skabe salg og synlighed for din virksomhed er gennem online markedsføring: annoncering. Og der er afsindigt mange muligheder for annoncering. Publi kan hjælpe dig med at afdække, hvor du skal annoncere og på hvilken måde, så du får flest resultater ud af dine penge. Vi bruger typisk Facebook, Instagram og LinkedIn men der er også mange andre muligheder for annoncering. Det gælder om at skabe synlighed for din målgruppe, så de får lyst til at se nærmere på dig. Jeg kan hjælpe dig med at lave effektiv annoncering, der sætter fokus på dine ydelser. Brug nyhedsbreve til at have dialog med dine kunder.
NYHEDSBREVE

"Jeg får ikke så meget ud af de sociale medier"

Sociale medier er et af tandhjulene i online markedsføring. Er du i tvivl om hvor du skal satse din indsats på de sociale medier? Du er ikke alene. Mange virksomheder investerer tid og penge i de sociale medier, som de "nemmest" kan forholde sig til. I virkeligheden skal indgangsvinklen være den anden vej rundt: Hvor er mine kunder - hvad er deres adfærd - hvor befinder de sig - og hvordan kommer jeg nemmest i dialog med dem? Med en velunderbygget strategi for dine sociale medier og content, kan du spare tid og resurser. Byg dine indsatser på intelligent analyse og opdateret viden, og få målbare resultater af din indsats. Publi er din genvej til at få effektive resultater af de sociale medier.
SOCIALE MEDIER

"Skal jeg bruge tid på nyhedsbreve?"

Vidste du at nyhedsbreve sælger 4 gange bedre end andre gængse marketingtiltag? Ok - det er postulat - indrømmet. Men det er en stensikker kendsgerning, at arbejde med nyhedsbreve og kampagner, giver målbare resultater. Men du skal gøre det rigtigt, og det kan være svært at navigere i et digitalt overflødighedshorn af muligheder. Du kan få succes med nyhedsbreve, ved at få en strategi, som passer præcist til din virksomhed. Vi kan hjælpe dig med at lægge en strategi, så du kan få målbare resultater af din indsats. Publi kan hjælpe dig med alt fra strategi, målgruppe, indhold, teknik og implementering. Så kan du fokusere på din virksomhed i mellemtiden.​
ANNONCERING

"Kan jeg bruge SEO til markedsføring?"

I enhver forsamling findes en nørd. I online marketing, kan man godt sige, at det er SEO der er nørden. Det er den der lever sit helt eget liv, men alligevel er livsgivende for resten af organismen. Med SEO kan du blive fundet af dine kunder, og med SEO kan du adressere dine besøgende på en relevant måde. SEO er (blandet meget andet) indholdsmarkedsføring, placeret i et finmasket net, i dine online aktiviteter. SEOs afledte effekt er salg. Få styr på din SEO - start i det små, eller hæv din virksomhed til næste niveau - men snyd for alt i verden ikke din forretning for alle de gevinster du opnår ved den rette SEO. Få hjælp til indholdsbaseret SEO og markedsføring af Publi.​
SEO​
Online marketing til virksomheder som vil vækste
Online markedsføring er uundværlig for din virksomhed. Et godt online markedsførings setup booster din virksomhed – også når du ikke selv er aktiv. Med online markedsføring, får du en en motor der arbejder for dig 24-7, og gør dig synlig og attraktiv, så dine kunder får lyst til at købe af dig.
 
Publi giver dig hjælp til din online markedsføring og bygger det op på den strategi, der passer på lige præcist din virksomhed. En strategi der er realistisk og kan implementeres, så du kan køre nogle faste rutiner og vide at din virksomhed arbejder for dig.
 
Du kan køre stort eller du kan køre småt – online markedsføring er et uundværligt setup der passer til dig og dine ambitioner – og så du har tid til at passe din virksomhed.
 
Hvad er online markedsføring?
Bestanddelene i online markedsføring er, ligesom offline markedsføring, et antal sammenhængende elementer som arbejder op imod dit mål – salg og synlighed.
 
Online markedsføring findes på Google, i nyhedsbreve, på de sociale medier, på websites, på medier, på portaler og meget mere. Den binder din hjemmeside og din branding sammen, i et effektivt system af aktiviter, som gør dig synlig og attraktiv for dine kunder.
 
Har du brug for at få mere salg og synlighed med online marketing, så få en dialog med mig her på Publi – jeg garanterer at du får konkrete og målbare resultater!
 
Online markedsføring priser
Du behøves ikke at bruge en million. Det handler om at lave den sammensætning, som passer til dig budget og det tid du har – også til at kunne følge med den vækst det bringer.
 
Måske har du brug for at nogen bygger en startopsætning til dig og så vil du selv drifte det herfra. Du kan også vælge en startopsætning og fast løbende hjælp til at smøre motoren og sikre resultaterne.
Måske har du bare brug for rådgivning, og så kan du selv sætte det hele op. Online marketing fås til alle priser.