Priser

Pakkeløsning, freelance hjælp eller rådgivning?

KICKSTARTSPAKKEN er IKKE en stangvare.
Den pakke du vælger vil være en sammensætning ud fra en nøje kritisk vurdering af hvad du og din virksomhed får absolut mest ud
af, i din nuværende situation. 

KICKSTARTS PAKKER

5900,- + moms

8900,- + moms

11900,- + moms

"Hvad er forskellen på KICKSTART
SMALL, MEDIUM og LARGE?"

SVAR:

Det er en kombination af mange faktorer, fx: 

Hvor mange motorer skal vi starte?

Hvor mange skræddersyede salgsværktøjer skal jeg lave til dig?

Hvor stort et “redesign” skal jeg udføre?

Hvor mange af de nye elementer kan/vil du selv implementere?

Og hvad er dit budget og forventning?

Få gode priser på online vækst af din virksomhed - Publi.dk

NEMT KLIPPEKORT

Opgaver løst i portioner, der passer til farten i DIN virksomhed
På den måde har du altid styr på budget og omkostninger – ingen uforudsete overraskelser.
 
  • Med klippekort opnår du den bedste timepris 
  • Du undgår at betale for hele timer, hvis det bare  er en lille lynopgave 
  • Du har altid styr på dine udgifter
 
Jeg laver altid et estimat på priser, på det du ønsker hjælp til. Når du har købt dit klippekort, kan vi gå igang med opgaven.
 
Jo større klippekort du køber, jo lavere bliver timeprisen.
 
Med “betaling kun for påbegyndt kvarter”, kan du for blot et lille beløb få hurtig hjælp til små, men presserende opgaver. Så du slipper for at betale for en hel time, hver gang du bare har et par småting.
 
 
 

Jeg kan løse opgaver for din virksomhed på flere måder. 

Kontakt mig for priser.

Ansættelse / Projekt

Hvis du har brug for en fast forbindelse over tid. Det kan være den medarbejderresurse, som du skal bruge for få bestemte områder af din forretning til at køre og performe. Du kan sætte slutdato på eller lade det stå åbent, alt efter hvad der passer bedst til dit temperament og din virksomheds mission.

Leje / Freelance

Hvis du har specifikke eller løbende opgaver og vil have en stærk resurse du kan have tillidsfuldt samarbejde med. Opgaverne kan være projektledelse, markedsføring, re-branding, digital strategi, optimering og meget mere. Optimalt hvis du har brug for fleksibilitet. Leje til time- eller projektpris.

Rådgivning

Rådgivning ved møde eller Skype. Konkrete take-aways og implementérbare forslag. Til problemstillinger, hvor du mangler viden til at håndtere korrekt.​​ Måske har du allerede en resurse som kan udføre, men du har brug for retningslinier til din strategi. Sparring til dit brand eller dit online setup.

Sådan vælger du den bedste løsning

>Hvis du allerede har defineret hvad din virksomhed mangler, så genkender du måske noget i pakkerne der er beskrevet her, og så kan vi løse det enten med en Klippekortsløsning eller en KICKSTARTSPAKKE

Alle pakker tilpasses din specifikke situation og dit ønske om samarbejdsform.

>Har du mere brug for en løbende løsning af forskelige opgaver, så kan du vælge en freelanceaftale eller en ansættelse med eller uden udløbstid.

>Udfører du selv dine tiltag, men har brug for konkrete råd og implementérbare retningslinier og forslag, så kan du vælge rådgivning

>Er du i tvivl om hvad der kan gavne din virksomhed aller bedst i din nuværende situation, så tager vi en uforpligtende introsnak i telefonen.